Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

       

       

          Týden: 21.1.2018 – 25.1.2019              

Menu 1: 100,- Kč 

Menu 2,3,4,5 a salát : 85,- Kč 

 

 

Týdenní salát : Míchaný salát s těstovinami, dresinkem s dijónskou hořčicí, kuřecími kousky a strouhaným sýrem (1,3,7)

Pondělí : Brokolicový krém (1,7)

  • 1)150g Kuřecí a vepřový medailónek v sýrové omáčce se šunkou, žampióny a olivami, krokety, obloha (1,3,7)
  • 2)Vepřová krkovička po cikánsku, rýže (1)
  • 3)Kuřecí prsíčko zapečené se šunkou a tvarůžkou, šťouchané brambory se sleninkou, tatarka (1,7)
  • 4)Myslivecká hovězí pečeně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)
  • 5)Těstoviny penne s cuketou, rajčátky, rozmarýnem a mascarpone, sypané parmezánem (1,3,7)

Úterý : Fazolová s rajčátky (1,7)

  • 1)180g Hovězí mletý biftek zapečený se sýrem a slaninou v dijónské omáčce, toskánské brambory (1,3,7)
  • 2)Krůtí výpečky, červené zelí, bramborový knedlík (1,3,7)
  • 3)Kuřecí stehýnko pečené na zelenině, rýže (bezlepkové)
  • 4)Zapékané těstoviny s kuřecím masem, špenátem, vejci a nivou, okurek (1,3,7)
  • 5)Smažené zeleninové karbenátky, vařené brambory, zelný salátek s řepou (1,3,7)

Středa : Bramborová s houbami (1)

  • 1)200g Steak z vepřové kotletky ve smetanové omáčce se zeleným pepřem, sedlácké brambory, mrkvový salát (1,7)
  • 2)Hovězí kousky v mrkvi se smetanou, vařené brambory (1,7)
  • 3)Kuřecí medailonky podávané na zeleninovém rizotu, sypané parmezánem (bezlepkové)
  • 4)Bryndzové halušky se špekem a slaninou (1,7)
  • 5)Filé lososa podávané na pikantní červené čočce s fazolemi a pórkem, žitný chléb (1,4)

Čtvrtek : Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi (1,3)

  • 1)150g Medailonky vepřové panenky z grilu podávané s teplou zeleninou (brokolice, baby karotka, kukuřice), vařené brambory, tatarka (bezlepkové,3,7)
  • 2)Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s jogurtovou majonézou (1,3,7,9,10)
  • 3)Bramborové knedlíky s uzeným masem zdobené osmaženou cibulkou, podaváne na špenátku(1)
  • 4)Kuřecí stehýnko na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)
  • 5)Vegetarianská paella s kari a grilovanou zeleninou, sypané parmezánem (bezlepkové, 7)

Pátek : Boršč (1,3,7,9)

  • 1)200g Řízek z krkovičky, mačkané brambory s máslem, okurek, tatarka (1,3,7)
  • 2)Jitrnicový a jelítkový prejt, kyselé zelí, vařené brambory (1)
  • 3)Špenátové rizoto s kuřecím masem, sypané parmezánem (1)
  • 4)Těstoviny fusilli s vepřovým masem, sušenými rajčátky, česnekem a smetanou, zdobené rukolou (1,3,7
  • 5)Hrachová kaše, opékaný salám, opečená cibulka, chléb, okurek (1)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

 

 

 

 

 

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).