Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

       

       

          Týden:14.10.2019 – 18.10.2019              

Menu 1: 100,- Kč 

Menu 2,3,4,5 a salát : 85,- Kč 

 

 

Týdenní salát : Míchaný salátek se zeleninou, jemným pikantním dresinkem a smaženým hermelínem, pečivo (1a,3,7)

Pondělí : Hrachová se špekem (1a)

  • 1)150g Krůtí čína (zelí, kápie, houby, mrkev, pórek), pečené brambůrky vcelku, ďábelka (bezlepkové,6,7)
  • 2)Srbské rizotko s vepřovým masem, strouhaným sýrem, okurek (1a,7)
  • 3)Kuřecí steak v rokfórové omáčce, těstoviny fusilli (1a,3,7)
  • 4)Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 5)Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1a,3,7)

Úterý : Minestrone (1a)

  • 1)150g Steak vepřové kotletky podávaný na bryndzových haluškách, zdobený opečenou slaninkou a vídeňskou cibulkou (1a,7)
  • 2)Táborská bašta (hlávkové zelí s pečeným masem, uzeným a klobásou), houskový knedlík (1a,3,7)
  • 3)Smažený holandský řízek, bramborová kaše s osmaženou cibulkou, okurek (1a,7)
  • 4)Kuřecí kung-pao (zelí, kápie, arašídy), kari rýže (bezlepkové,6)
  • 5)Tagliatelle ala carbonara (pancetta, smetana, vejce, česnek, petrželka), sypané parmezánem (1a,3,7)

 Středa : Bramborová (1a)

  • 1)150g Řízečky vepřové panenky v česnekovém těstíčku, mačkané brambory, mrkvový salát (1a,3,7)
  • 2)Štěpánská hovězí pečeně (vejce, klobása), hrášková rýže (1a,3)
  • 3)Pivovarský krůtí gulášek, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 4)Kuřecí prsíčko zapečené se sýrem a broskví, mačkané brambory, tatarka (1a,3,7)
  • 5)Bramborové nočky se smetanovým špenátem, sypané parmezánem (1a,7)

Čtvrtek : Hovězí vývar s rýží a hráškem

  • 1)150g Vepřové ražničí s cibulí a kápií s omáčkou demigace z portským vínem, sypané strouhaným sýrem, mačkané brambory se slaninkou, zelný míchaný salát (bezlepkové)
  • 2)Bramborové knedlíky s uzeným masem, dušený špenát, zdobené osmaženou cibulkou (1a)
  • 3)Kuřecí stehýnko v kari omáčce, rýže (1,7)
  • 4)Bulgur s pečenými paprikami, ajvarem a kuřecími kousky, sypané parmezánem (1a,7)
  • 5)Těstovinový salátek s jogurtovým dresinkem, čínským zelím, brokolicí, baby karotkou, hráškem, šunkou a hermelínem

Pátek : Valašská kyselice (1a,7)

  • 1)300g Lazaně s boloňským ragů, sypané parmezánem a rukolou (1a,3,7,9)
  • 2)Svíčková na smetaně zdobená brusinkami, houskový knedlík (1a,3,7,9,10)
  • 3)Kuřecí steak zapečený třemi druhy sýra (niva, eidam, hermelín), šunková rýže (1a,7)
  • 4)Přírodní rybí filé podávané na zelených fazolkách, vařené brambory (bezlepkové)
  • 5)Cizrnové ragů se špenátem a rajčaty, zdobené zakysanou smetanou, žitný chléb (1a,1b)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).