Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

       

       

          Týden: 10.6.2018 – 14.6.2019              

Menu 1: 100,- Kč 

Menu 2,3,4,5 a salát : 85,- Kč 

 

 

Týdenní salát : Míchaný zeleninový salát s ředkvičkami, kuřecími kousky v parmezánu a majonézovým dipem s šalotkou a pažitkou, pečivo (1a,3,7)

Pondělí : Brokolicový krém (1a,7)

  • 1)150g Smažená kuřecí kapsa se slaninou a tvarůžkami, šťouchané brambory s mladou cibulkou, majónezový dip s okurkem a šalotkou (1a,3,7)
  • 2)Maďarský vepřový perkelt se zeleninou, zeleninový kuskus (1a,7)
  • 3)Krůtí kousky v zelenině, rýže (bezlepkové,6)
  • 4)Hovězí kýta na hříbkách se smetanou, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 5)Bramborové nočky s omáčkou s rájčátek, cukety, maskarpone a rozmarýnu, sypané parmezánem (1a,7)

Úterý : Italská s tarhoňou (1a,7)

  • 1)200g Dřevorubecký steak z vepřové krkovičky v pepřové omáčce, zdobený cibulkou a kápií, pečené sedlácké brambory, ďábelka (1a,7)
  • 2)Krůtí rizotko se zeleninou, špenátkem a červenou řepou, sypané sýrem (bezlepkové,7)
  • 3)Vepřové výpečky, kedlubnové zelí, bramborový knedlík (1a,3,7)
  • 4)Těstoviny penne s omačkou ze 4 druhů sýra a parmskou šunkou, zdobené rukolou (1a,3,7)
  • 5)Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory (1a,3,7)

Středa : Kulajda (1a,3,7)

  • 1)200g Vepřové ražničí s cibulí, kápií a klobásou, mačkané brambory s pažitkou, salátek z červeného zelí s majonézou (1a,3,7)
  • 2)Kuřecí stehýnko Adagio na pečených bramborech se zeleninou (bezlepkové)
  • 3)Kuřcí prsíčko zapečené s rajčátky a mozzarellou, rýže (1a,7)
  • 4)Mexické fazole s papričkami, pórkem a opečenou ostravskou klobásou, chléb (1a)
  • 5)Těstovinový salát s čerstvým bazalkovým pestem, sušenými rajčátky a olivami, sypaný parmezánem (1a,3,7)

Ve čtvrtek a v pátek vaříme pouze 4 menu, díky za pochopení J J J

Čtvrtek : Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi (1a,3)

  • 1)150g Medailónky z vepřové panenky v omáčce z hub a lišek, americké brambory, míchaný zelný salátek (1a,7)
  • 2)Kuřecí prsíčko z grilu podávané na anglické zelenině, mačkané brambory s perželkou (bezlepkové)
  • 3)Špagety s boloňským ragů, sypané parmezánem (1a,3,7,9)
  • 4)Halušky s kyselým zelím, slaninkou, špekem a uzeným masem (1a)

Pátek : Valašská kyselice (1a,7)

  • 1)150g Steak z vepřové kotletky podávaný na fazolových luscích s pancettou, pečené bylinkové brambory (bezlepkové)
  • 2)Kuřecí řízek obalovaný v kukuřičných lupíncích, mačkané brambory se slaninou, tatarka (1a,3,7)
  • 3)Hovězí nudličky po znojemsku, rýže (1a)
  • 4)Čočka na kyselo, opékaný salám a sázené vejce, smažená cibulka, okurek, chléb (1a,3,7)

 

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).