Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

       

       

          Týden: 22.10.2018 – 26.10.2018              

Menu 1: 99,- Kč (Pro rozvoz 99,-)

Menu 2,3,4,5 a salát : 82,- Kč (Pro rozvoz 82,-)

 

 

TÝDENNÍ SALÁT : Míchaný salátek s těstovinami, jogurtovo-majonézovým dresinkem s dijonskou hořčicí, kuřecími kousky, parmezánem a petrželkou (1,3,7)

 

PONDĚLÍ : Tomatový krém s mascarpone a bazalkou (1,7)

  • 1)150g Nakládaný kuřecí steak podávaný s řeckými brambory a tzaziki (bezlekové,7)
  • 2)Kuřecí kovbojská pánev se zeleninou a fazolemi, rýže (1)
  • 3)Segedínský gulášek se smetanou, houskový knedlík (1,7)
  • 4)Těstoviny penne se smetanovým špenátem a italskou sušenou šunkou, sypané parmezánem (1,7)
  • 5)Smažený květák, mačkané brambory s máslem, tatarka (1,3,7)

ÚTERÝ : Bramborová (1)

  • 1)150g Krůtí prsíčko s krůtími játry na bylinkách, americké brambory, ďábelka (1,7)
  • 2)Sekaný vepřový řízek s uzeným sýrem, bramborová kaše s cibulkou, okurek (1,3,7)
  • 3)Kuřecí medailónky podávané na houbovém rizotu, sypané parmezánem a rukolou (1,7)
  • 4)Pečené kuřecí stehýnko podávané na pečených bramborech se slaninou a cibulkou (bezlepkové)
  • 5)Hrachová kaše s restovanou cuketou, karotkou a šalotkou, žitný chléb (1)

STŘEDA : Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3)

  • 1)150g Smažená kuřecí kapsa se slaninou a tvarůžkem, vařené brambory, česneková omáčka s pažitkou (1,3,7)
  • 2)Pečená vepřová krkovička, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7)
  • 3)Hovězí nudličky na houbách s bylinkami, rýže (1)
  • 4)Havířský vepřový guláš s klobásou, fazolemi a kyselým zelím, chléb (1)
  • 5)Zapečený květák s brokolicí, karotkou a bramborami zalitý vejci se smetanou a sýrem, zelný salátek s řepou (bezlepkové, 3,7)

ČTVRTEK : Fazolová s párkem (1,3,7)

  • 1)150g Steak z vepřové kotletky podávaný na zelených fazolových luscích se slaninou, toskánské brambory (bezlepkové)
  • 2)Masové kuličky s tymiánem v rajské omáčce, těstoviny fusilli (1,3)
  • 3)Kuřecí prsíčko zapečené se šunkou a třemi druhy sýra, zeleninová rýže (1)
  • 4)Zahorácký závitek z kotletky (slanina, kyselé zelí), mačkané brambory (1)
  • 5)Žemlovka s tvarohem a jablky ovoněná vanilkou (1,3,7)

PÁTEK : Frankfurtská (1)

  • 1)150g Ražničí z vepřové panenky se slaninou, cibulí a klobásou, šťouchané brambory, obloha, okurkový dip (1,7)
  • 2)Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s jogurtovou majonézou (1,7,9,10)
  • 3)Špekové knedlíčky podávané s kyselým zelím (1,3,7)
  • 4)Znojemský krůtí gulášek (slanina, okurek), houskový knedlík (1,3,7)
  • 5)Bílé fazole v rajčatové omáčce podávané se staročeskou klobásou, chléb (1)

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

           Rezervace menu 775 722 511

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).