Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

       

       

          Týden: 16.7.2018 – 20.7.2018              

Menu 1: 99,- Kč (Pro rozvoz 99,-)

Menu 2,3,4,5 a salát : 82,- Kč (Pro rozvoz 82,-)

 

 

Po dobu prázdnin budeme vařit opět pouze 4 druhy menu, děkujeme za pochopení 

TÝDENNÍ SALÁT : Míchaný salátek s kuřecím masem, koprovým dresinkem a balkánským sýrem, pečivo 1,3,7

PONDĚLÍ : Hrachová s párkem (1)

  • 1)150g Dřevorubecký steak z krkovičky podávaný s pikantními fazolemi, americké brambory, obloha
  • 2)Kuřecí prsíčko v sýrové omáčce ovoněné dobromyslem, těstoviny fusilli (1,7)
  • 3)Vepřové nudličky v hořčico – tomatové omáčce s kápií, slaninou,cibulkou, worcesterem a česnekem , rýže (1,10)
  • 4)Špagety Aglio olio e peperoncino s kuřecím masem, olivami a parmezánem (1,7)

 

ÚTERÝ : Havířská fazolačka (1,7)

  • 1)150g Smažená kuřecí kapsa s anglickou slaninou a nivou, mačkané brambory s cibulkou, obloha, dijonská omáčka (1,3,7)
  • 2)Pečené kuřecí stehýnko na pečených bramborech s kořenovou zeleninou (mrkev, celer, cibule, řepa) (bezlepkové,9)
  • 3)Maďarský hovězí gulášek, houskový knedlík (1,3,7)
  • 4)Vepřová játra na slanině, jasmínová rýže, okurek (1)

 

STŘEDA : Bramborová (1)

  • 1)150g Krůtí mletý biftek podávaný s pečenými brambory s grilovanou zeleninou, tzaziki (1,3,7)
  • 2)Kuřecí čína (zelí, kápie, pórek, cibulka, mrkev, houby), kari rýže (bezlepkové,6)
  • 3)Sekaná pečeně s panenkou, kyselé zelí, vařené brambory (1)
  • 4)Těstoviny penne s rajčátky, maskarpone, rozmarýnem a kuřecími kousky, sypané parmezánem (1,3,7)
  • 5)Jablko-tvarohová žemlovka ovoněná vanilkou (1,3,7)

 

ČTVRTEK :  Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,3)

  • 1)150g Pstruh po mlynářsku podávaný s anglickou zeleninou a vařeným bramborem (1,4,7)
  • 2)Svíčková na smetaně zdobené brusinkami, houskový knedlík (1,3,7,9,10)
  • 3)Kuřecí rizoto Jambalaya ze stehenního masa (cuketa, kápie, chorizo, česnek, chilli, petrželka)
  • 4)Chilli con carne z hovězího masa s fazolemi, zeleninou, slaninou, žitný chléb (1)

 

PÁTEK : Boršč (1,7,9)

  • 1)150g Medailonky vepřové panenky ve švestkové omáčce s červeným vínem, pečené sedlácké brambory, okurkový salát se smetanou (1,7)
  • 2)Smažený kuřecí řízek, odlehčený bramborový salát s jogurtovou majonézou (1,7,9,10)
  • 3)Segedínský gulášek se smetanou, houskový knedlík
  • 4)Špagety s omáčkou ze 4 druhů sýra a sušenou šunkou, sypané parmezánem a rukolou (1,3,7)

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Rezervace menu 775 722 511

 

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).