Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

           

       

          Týden: 23.4.2018 – 27.4.2018              

Menu 1: 99,- Kč (Pro rozvoz 99,-)

Menu 2,3,4,5 a salát : 82,- Kč (Pro rozvoz 82,-)

 

 

 

Salát na tento týden : Zeleninový salát s jogurtovým dresinkem, kuskusem, kuřecími kousky a olivami (1,7)

 

       Pondělí :

Polévka – Zeleninový krém (1,7)

  1. 150g Kuřecí steak zapečený mozarellou, rajčátky a bazalkou, toskánské brambory, sladká kukuřice (1,7)
  2. Smažený sýr, šťouchané brambory s osmaženou cibulkou a petrželkou, tatarka (1,3,7)
  3. Houbové rizotko s kuřecím masem, medvědím česnekem a bylinkami, sypané parmezánem (1,7)
  4. Pikantní vepřové nudličky se zeleninou, fazolemi a kukuřicí, rýže (1)
  5. Dušený listový špenát se smetanou, sázené vejce 2 ks, vařené brambory (1,3,7)

      

       Úterý:

Polévka – Fazolová s párkem (1,7)

  1. 150g Špíz z vepřové panenky a kuřecího stehenního s kápí, cibulkou a cuketou sypaný sýrem, americké brambory, česnekový dip se zakysané smetany s pažitkou (1,7)
  2. Hovězí nudličky Palermo (červená cibulka, sušené rajče, smetana), těstoviny fusilli (1,3,7)
  3. Krůtí kostky v zelenině, rýže (bezlepkové, 6)
  4. Halušky s kyselým zelím, uzeným, slaninou a špekem (1)
  5. Zapečený květák se sýrem a vejci, vařené brambory, zelný salát s mrkví (1,3,7)

 

 

Středa :

Polévka – Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3)

  1. 150g Pečené filé lososa podávané na smetanovém špenátu, vařené brambory (1,4,7)
  2. Vepřové výpečky na černém pivu, kyselé zelí, houskový knedlík (1,3,7)
  3. Kuřecí prsíčko zapečené s broskví a sýrem, šunková rýže (1,7)
  4. Hovězí ragů s kořenovou zeleninou a cizrnou, zdobené zakysanou smetanou, žitný chléb (1,7,9)
  5. Smažené zeleninové karbenátky, vařené brambory s pažitkou, zelný salát s okurkem (1,3,7,9)

 

 

Čtvrtek :

Polévka – Zelňačka s uzeným masem (1,7)

  1. 150g Vepřové nudličky v houbovém ragů s červenou cibulkou a zakysanou smetanou, opékané brambory (1,7)
  2. Pečené kuřecí stehýnko na znojemský způsob, rýže (1)
  3. Plněná paprika, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7)
  4. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
  5. Bramborové šišky s máslem, mákem a cukrem (1,3,7)

 

 

Pátek :

Polévka – Boršč (1,7,9)

  1. 150g Pikantní masová směs (kuřecí, vepřové) s krůtími játry podávané na bramborovém placku, sypané sýrem (1,3,7)
  2. Smažený kuřecí závitek se šunkou a sýrem, šťouchané brambory se slaninkou, tatarka (1,3,7)
  3. Bulgurové rizoto se zeleninou, houbami, špenátem a kuřecím stehenním masem, sypané parmezánem (1,7)
  4. Zapékané těstoviny s uzeným masem, vejci a uzeným sýrem, okurek (1,3,7)
  5. Čočka na kyselo podávaná s opečeným šunkovým kabanosem, chléb, okurek (1)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).