Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

       

       

          Týden:18.11.2019 – 22.11.2019              

Menu 1: 100,- Kč 

Menu 2,3,4,5 a salát : 85,- Kč 

 

 

Týdenní salát : Zeleninový salátek s těstovinami, jogurtovo-majonézovým dresinkem a italskou sušenou šunkou, zdobený polníčkem (1a,3,7)

 

Pondělí : Čočková s párkem (1a,7)

  • 1)150g Hovězí ragů na červeném víně s kořenovou zeleninou, zdobené zakysanou smetanou, bramborovo-květáková kaše (1a,7)
  • 2)Srbské rizotko s vepřovým masem a sýrem, okurek (1a)
  • 3)Kuřecí zapečený steak s tomatovým pestem, šunkou, sýrem a hermelínem, mačkané brambory, tatarka (1a,7)
  • 4)Kuřecí nudličky v omáčce z modrého sýru s olivami a šunkou, těstoviny farfalle (1a,3,7)
  • 5)Bramborové nočky se smetanovým špenátem a sušenými rajčátky, sypané parmezánem (1a,3,7)

Úterý : Kulajda (1a,3,7)

  • 1)150g Hovězí medailonky v jemné pepřové omáčce s vídeňskou cibulkou a slaninovým chipsem, americké brambory, ďábelka (1a,3)
  • 2)Plněná paprika, rajská omáčka, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 3)Vepřové nudličky v hořcico-tomatové omáčce s cibulí, kápií, slaninou, česnekem, worcesterem, rýže (1a,10)
  • 4)Těstovinový salátek se zeleninou a dresinkem společně s barbecue pečenými kuřecími špalíčky (1a,3,7)
  • 5)Mexické fazole s chilli papričkami, opečenými kousky klobásy, cibule a uzeného masa, chléb (1a)

Středa : Bramborová (1a)

  • 1)150g Vepřová kotletka v omáčce demi-glace se zeleným pepřem, gratinované brambory se smetanou a rozmarýnem (bezlepkové,7)
  • 2)Rozstřelený španělský ptáček (hovězí, slanina, cibule, párek, vejce, hořčice, okurek), rýže (1a,3,10)
  • 3)Kuřecí prsíčko podávané na smetanovém špenátku, vařené brambory (1a,7)
  • 4)Kuřecí stehýnko na paprice, těstoviny mušličky (1a,3,7)
  • 5)Smažené zeleninové karbanátky, mačkané brambory, salát z červeného zelí s křenem (1a,3,7)

Čtvrtek : Uzená s kroupami (1a)

  • 1)200g Kuřecí a vepřový řízek, bramborový salát s jogurtovou majonézou (1a,3,7,9,10)
  • 2)Pečená krkovička na znojemský způsob, hrášková rýže (1a)
  • 3)Svíčková na smetaně zdobené brusinkami, houskový knedlík (1a,3,7,9,10)
  • 4)Tagliatele se smetanovou omáčkou s koprem a kousky pečeného lososa, sypané parmezánem (1a,3,4,7)
  • 5)Palačinky s tvarohem, lesním ovocem a čokoládou (1a,3,7)

Pátek : Zelňačka s uzeným masem (1a,7)

  • 1)150g Lazaně s boloňským ragů, sypané parmezánem a rukolou (1a,3,7,9)
  • 2)Bryndzové halušky s uzeným masem, slaninou a špekem, zdobené petrželkou (1a,3,7)
  • 3)Hovězí gulášek s křenem a vídeňskou cibulkou, špekové knedlíky (1a,3,7)
  • 4)Smažené kuřecí stripsy podávané se salátkem coleslaw (1a,3,7)
  • 5)Cuketové placičky, vařené brambory, míchaný zeleninový salát (1a,3,7)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).