Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

       

       

          Týden: 11.2.2018 – 15.2.2019              

Menu 1: 100,- Kč 

Menu 2,3,4,5 a salát : 85,- Kč 

 

 

Týdenní salát : Míchané lístky salátů se zeleninou, kukuřicí, zálivkou vinaigrette, šunkou, sázeným vejcem a krutony (1,3,7)

Pondělí : Brokolicový krém (1,7)

  • 1)150g Marinované kuřecí stehenní steaky, řecké brambory, tzaziki (bezlepkové, 7)
  • 2)Smažený hermelín se šunkou, mačkané brambory s máslem, tatarka (1,3,7)
  • 3)Vepřové nudličky v hořčico-tomatové omáčce se slaninou, kápií, pórkem, česnekem a worcesterem, rýže (1,10)
  • 4)Hovězí kýta na divoko se smetanou, houskový knedlík (1,7)
  • 5)Špagety aglio olio e peperoncino s olivami, parmezánem a rukolou (1,7)

Úterý : Hrachová se slaninou (1)

  • 1)200g Dřevorubecký steak z krkovičky v pikantní chili omáčce, zdobené červené cibulkou, americké brambory, ďábelka (1,7)
  • 2)Kuřecí Kung-Pao (zelí, kápie, arašídy), rýže (bezlepkové,6)
  • 3)Krůtí gulášek s černým pivem a povidly, houskový knedlík (1,3,7)
  • 4)Smažený kuřecí řízek obalený v cornflakes, bramborová kaše, okurek
  • 5)Bramborové nočky se smetanovým špenátem a parmezánem (1,3,7)

Středa : Uzený vývar s kroupami (1)

  • 1)150g Špíz z vepřové panenky se slaninou a kápií ve švestkové omáčce s červeným vínem, opékané brambory (bezlepkové)
  • 2)Hovězí nudličky po štěpánsku (klobása, vejce), rýže (1)
  • 3)Sekaný vepřový řízek s nivou, šťouchané brambory s cibulkou, tatarka, okurek
  • 4)Mexické fazole s papričkami, pórkem a opečenou klobásou, žitný chléb (1)
  • 5)Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)

Čtvrtek : Valašská kyselice s masem (1,7)

  • 1)150g Steak z vepřové kotletky podávaný na fazolových luscích se slaninkou společně s gratinovanými bramborami se smetanou a rozmarýnem (bezlepkové,7)
  • 2)Pečené kuřecí stehýnko ala bažant, rýže (bezlepkové)
  • 3)Svíčková na smetaně zdobená brusinkami, houskový knedlík (1,3,7,9,10)
  • 4)Špagety s kuřecím masem v rajčatové omáčce s olivami, bazalkou a dobromyslem, sypané sýrem (1,3,7)
  • 5)Bramborové placky s listovým špenátem a strouhaným sýrem (1,3,7)

Pátek : Kapustová s klobásou (1)

  • 1)200g Smažené rybí duo (tilápie, losos keta), bramborový salát s jogurtovou majonézou (1,3,4,7,9,10)
  • 2)Bramborové knedlíky s uzeným masem, osmaženou cibulkou a kyselým zelím se špekem (1)
  • 3)Vepřová játra na cibulce s houbami, rýže, okurek
  • 4)Kuřecí steak z grilu zapečený se slaninou a nivou ve smetanovo pepřové omáčce, vařené brambory (1,7)  
  • 5)Těstoviny penne s houbovou omáčkou a kuřecími kousky, sypané parmezánem (1,3,7)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).