Denní menu

Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy příjímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz Děkuji za pochopení

        

KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT) 

Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme 

Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511

Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy přijímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz

Děkuji za pochopení

___________________________________________________________________________________________________________________________

Menu na týden od 11.8. – 15.8.2025

  1. Menu č.1 – 150,-

  2. Menu č.2 – 130,-

  3. Menu č.3 – 130,-

  4. Menu č.4 – 130,-

Menu vydáváme od 10:45 – 14:00

     

Prázdninový provoz – po dobu prázdnin budeme vařit pouze 4 druhy menu, díky za pochopení.

 Pondělí : Minestrone (1a)

  • 1)Přírodní kuřecí závitek se šunkou a sýrem, mačkané brambory s máslem, ďábelka (1a,3,7)
  • 2)Srbské rizotko s vepřovým masem a strouhaným sýrem, okurek (bezlepkové,7)
  • 3)Kuřecí nudličky v sýrové omáčce s čedarem, těstoviny fusilli (1a,3,7)
  • 4)Lístky salátů s rukolou, polníčkem, špenátem, sušenými rajčátky, mozarellou, filírovanou vepřovou panenkou připravovanou metodou souse vide a hořčico- medovým dresinkem, pečivo (1a,10)

 

Úterý : Valašská kyselice s uzeninou a houbami (1a,7)

  • 1)Hovězí dušená pečeně na hříbkách, šunková rýže, zelná salátek s červenou řepou (1a)
  • 2)Maminčino pečené kuřecí stehýnko podávané na těstovinách s játrou, žampióny a petrželkou (1a,3,7)
  • 3)Kuřecí špíz se slaninou, cibulí a paprikou, sypaný sýrem, šťouchané brambory se smaženou cibulkou, tatarka (bezlepkové,7)
  • 4)Lístky salátů s rukolou, polníčkem, špenátem, sušenými rajčátky, mozarellou, filírovanou vepřovou panenkou připravovanou metodou souse vide a hořčico- medovým dresinkem, pečivo (1a,10)

 

Středa : Zeleninový boršč s fazolemi (1a,7)

  • 1)Smažený kuřecí a vepřový řízek, bramborová kaše, okurek (1a,3,7)
  • 2)Hovězí nudličky po štěpánsku (klobása, vejce), rýže (1a)
  • 3)Kynutý alpský knedlík s povidly podávaný s vanilkovým krémem a čokoládou (1a,3,7)
  • 4)Lístky salátů s rukolou, polníčkem, špenátem, sušenými rajčátky, mozarellou, filírovanou vepřovou panenkou připravovanou metodou souse vide a hořčico- medovým dresinkem, pečivo (1a,10)

 

Čtvrtek : Francouzská s mušličkami (1a)

  • 1)Mix gril se sázeným vejcem (hovězí, kuřecí, vepřové) v omáčce demi glace, pečené kořeněné brambory, tatarka (bezlepkové,3)
  • 2)Zapékané těstoviny s uzeným masem, vejci a sýrem, okurek (1a,3,7)
  • 3)Domácí sekaná pečeně, kyselé zelí, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 4)Lístky salátů s rukolou, polníčkem, špenátem, sušenými rajčátky, mozarellou, filírovanou vepřovou panenkou připravovanou metodou souse vide a hořčico- medovým dresinkem, pečivo (1a,10)

 

Pátek : Havířská fazolačka s klobásou (1a)

  • 1)Medailónky vepřové panenky z grilu ve steakové omáčce se zeleným pepřem, pečené sedlácké brambory (1a,7)
  • 2)Špagety s boloňským ragů a parmezánem (1a,3,7)
  • 3)Pečená kuřecí křidélka v barbecue omáčce podávané se salátkem coleslaw (bezlepkové)
  • 4)Lístky salátů s rukolou, polníčkem, špenátem, sušenými rajčátky, mozarellou, filírovanou vepřovou panenkou připravovanou metodou souse vide a hořčico- medovým dresinkem, pečivo (1a,10)

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

Rezervace menu do restaurace není možná.

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).