Týden od : 18.1. – 22.1.2021
Menu 1: 119,- Kč
Menu 2,3,4,salát : 99,- Kč
Jídlo sebou,
objednávky do 9ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511 moc děkujeme za podporu !!! 🙂
Objednávku emailem vám vždy potvrdím…
Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511, díky
Pondělí : Zeleninová s vejci (1a,3,7)
- 1)200g Pikantní masová směs (kuřecí, vepřové) s čerstvou zeleninou, kukuřicí a fazolemi, americké brambory, česnekový dip se zakysané smetany (bezlepkové,7)
- 2)Kuřecí medailonky podávané na smetanovém rizotku se špenátem a parmskou šunkou, sypané parmezánem (1a,3,7)
- 3)Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory (1a,3,7)
- 4)Kuskusový salát se zeleninou, jogurtovo-bylinkový dip, kuřecí kousky v kari (1a,7)
Úterý : Kapustová s klobásou (1a)
- 1)200g Přírodní filé z mořské štiky na másle a kmíně, bramborová kaše, míchaný zelný salát (bezlepkové,7)
- 2)Špagety s boloňským ragů, sypané parmezánem a rukolou (1a,3,7,9)
- 3)Krůtí výpečky na černém pivu, dušený špenát, bramborové nočky s osmaženou cibulkou (1a,3,7)
- 4)Kuskusový salát se zeleninou, jogurtovo-bylinkový dip, kuřecí kousky v kari (1a,7)
Středa : Rajská s rýží (1a)
- 1)200g Pečená a uzená krkovička, červené zelí s malinami, houskový a bramborový knedlík (1a,3,7)
- 2)Vepřová roládka z pečínky plněná mletým masem s kápií a hráškem, rýže (1a,3)
- 3)Hovězí kostky v mrkvi se smetanou, vařené brambory (1a,7)
- 4)Kuskusový salát se zeleninou, jogurtovo-bylinkový dip, kuřecí kousky v kari (1a,7)
Čtvrtek : Řecká fazolová (1a)
- 1)200g Medailóny z vepřové panenky z grilu podávané se zelenými fazolkami s pancettou, gratinované brambory se smetanou a česnekem (bezlepkové)
- 2)Bramborové knedlíky s uzeným masem podávané s kyselým zelím se špekem (1a,3)
- 3)Těstoviny penne ala peperonata (směs opečených paprik, rajčat, cibule, petrželky, bazalky) s kuřecími kousky, sypané parmezánem (1a,7)
- 4)Kuskusový salát se zeleninou, jogurtovo-bylinkový dip, kuřecí kousky v kari (1a,7)
Pátek : Zeleninový boršč (1a,7)
- 1)200g Smažený kuřecí řízek v bylinkové strouhance, mačkané brambory s máslem, okurek, tatarka
- 2)Svíčková na smetaně zdobená brusinkami, houskový knedlík (1a,3,7,9,10)
- 3)Pečené buřty na pivu, čočka na kyselo, žitný chléb (1a,1b)
- 4)Kuskusový salát se zeleninou, jogurtovo-bylinkový dip, kuřecí kousky v kari (1a,7)
Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz