KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT)
Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme
Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511, díky
Momentálně nepřijímáme nové zákazníky pro rozvoz menu, omlouvám se …
_______________________________________________________________________________________________
Menu na týden od : 20.3.-24.3.2023
-
Menu č.1 – 135,-
-
Menu č.2 – 115,-
-
Menu č.3 – 115,-
-
Menu č.4 – 105,-
-
Týdenní salát č.5 – 115,-
Menu vydáváme od 10:45 – 14:00
Pondělí : Brokolicová (1a,7)
- 1)Kuřecí prsíčko ve slaninovém kabátku, švestková omáčka s červeným vínem, pečené grenaille brambory, zelný salátek s červenou řepou (bezlepkové)
- 2)Vepřové nudličky v hořčico-tomatové omáčce se slaninou, cibulí, kápií, worcesterem a česnekem, rýže (1a)
- 3)Segedínský gulášek se zakysanou smetanou, houskový knedlík (1a,3,7)
- 4)Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory (1a,3,7)
- 5)Míchané lístky salátů s rajčátky, tzaziki dresinkem, kuřecím masem a pita chlebem (1a,7)
Úterý : Boršč (1a,7,9)
- 1)Skotské vejce v jemné cibulové omáčce, pečené toskánské brambory (1a,3,7)
- 2)Thajské kuřecí kari se zeleninou, kari a kokosovým mlékem, rýže (bezlepkové)
- 3)Krůtí gulášek na černém pivu s povidly, houskový knedlík (1a,3,7)
- 4)Špagety po uhlířsku (slanina, smetana, vejce, česnek, petrželka) (1a,3,7)
- 5)Míchané lístky salátů s rajčátky, tzaziki dresinkem, kuřecím masem a pita chlebem (1a,7)
Středa : Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1a,3)
- 1)Řízek z krkovičky marinovaný v dijónské hořčici, šťouchané brambory se slaninkou, okurek (1a,3,7)
- 2)Pečené kuřecí stehýnko podávané na španělské paelle s grilovanou zeleninou a kari (bezlepkové)
- 3)Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík (1a,3,7)
- 4)Alpský kynutý knedlík s povidly (2ks) s vanilkovým krémem a čokoládou (1a,3,7)
- 5)Míchané lístky salátů s rajčátky, tzaziki dresinkem, kuřecím masem a pita chlebem (1a,7)
Čtvrtek : Kulajda (1a,3,7)
- 1)Kuřecí prsíčko zapečené s rajčatovým sugo, šunkou, sýrem, hermelínem a žampióny, vařené brambory s pažitkou, ďábelka (bezlepkové,7)
- 2)Bramborové knedlíky s uzeným masem podávané s kyselým zelím se špekem (1a,3)
- 3)Znojemské hovězí nudličky (slanina, okurek), šunková rýže (1a)
- 4)Bramborové nočky s omáčkou quattro formaggi (4 sýry) se šunkou a parmezánem (1a,3,7)
- 5)Míchané lístky salátů s rajčátky, tzaziki dresinkem, kuřecím masem a pita chlebem (1a,7)
Pátek : Bramborová (1a)
- 1)Kovbojská pánev (kuřecí a vepřové) s čerstvou zeleninou, cibulí, kukuřicí a fazolemi, sypané sýrem, bramboráčky (1a,3,7)
- 2)Kuřecí řízeček obalovaný v kukuřičné strouhance, bramborová kaše s osmaženou cibulkou, okurek (1a,3,7)
- 3)Bryndzové halušky se slaninkou, špekem, uzeným masem a pažitkou (1a,3,7)
- 4)Přírodní filé aljašské tresky, zelené fazolky s restovanou slaninou, toskánské brambory (bezlepkové,4)
- 5)Míchané lístky salátů s rajčátky, tzaziki dresinkem, kuřecím masem a pita chlebem (1a,7)
Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz
Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.