Denní menu

Je nám líto ale momentálně Nepřijímáme nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy. Případné info na email.adagiorestaurant@seznam.cz.

        

KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT) 

Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme 

Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511, díky 

Momentálně nepřijímáme nové zákazníky pro rozvoz menu, omlouvám se …

_______________________________________________________________________________________________

Menu na týden od 20.5.2024 – 24.5.2024      

  1. Menu č.1 – 140,-

  2. Menu č.2 – 120,-

  3. Menu č.3 – 120,-

  4. Menu č.4 – 120,-

  5. Menu č.5  – 120,-

Menu vydáváme od 10:45 – 14:00

 

  • Pondělí : Čočková se zeleninou (1a,7)
    • 1)Nakládaný kuřecí steak z grilu podávaný s baby karotkou na másle, pečené řecké brambory, rajčatový salát (bezlepkové,7,10)
    • 2)Vepřová kotletka na žampiónech se slaninou, rýže (1a)
    • 3)Bramborové nočky se smetanovým špenátem, kuřecím masem a parmezánem (1a,3,7)
    • 4)Fazolky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory (1a,3,7)
    • 5)Těstovinový salátek s francouzským dresinkem, zeleninou, tuňákem, vejcem a mladou cibulkou (1a,3,4,7)

    Úterý : Bramborová (1a)

    • 1)Přírodní kuřecí kapsa plněná mozzarellou a sušeným rajčetem, mačkané brambory se smaženou cibulkou, slaninou a petrželkou, ďábelka (1a,3,7)
    • 2)Vepřové nudličky Šuang-si (Zelí, houby, paprika, pórek, zázvor, chilli, víno), rýže (bezlepkové,6)
    • 3)Krůtí výpečky na černém pivu s povidly, červené zelí, houskový knedlík (1a,3,7)
    • 4)Bulgurové rizoto s pečenou kořenovou zeleninou a kuřecími kousky (mrkev, celer, řepa, ředkev) (1a)
    • 5)Těstovinový salátek s francouzským dresinkem, zeleninou, tuňákem, vejcem a mladou cibulkou (1a,3,4,7)

    Středa : Francouzská s mušličkami (1a,3)

    • 1)Smažené kuřecí stehenní řízečky ovoněné česnekem, bramborová kaše, zelný salátek z mrkví (1a,3,7)
    • 2)Pečené kuřecí stehýnko ADAGIO podávané na pečených bramborech se zeleninou (bezlepkové)
    • 3)Rozstřelený španělský ptáček (hovězí, párek, slanina, okurek, vejce, hořčice), rýže (1a,3,10)
    • 4)Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík (1a,3,7,10)
    • 5)Těstovinový salátek s francouzským dresinkem, zeleninou, tuňákem, vejcem a mladou cibulkou (1a,3,4,7)

    Čtvrtek : Valašská kyselice (1a,7)

    • 1)Dřevorubecký steak z vepřové krkovice podávaný na kovbojských fazolích se slaninou a chilli papričkou, pečené toskánské brambory, česneková omáčka (bezlepkové,7)
    • 2)Zbojnické vepřové nudličky (zelí, žampión, pórek, kápie, slanina), rýže (1a)
    • 3)Kuřecí nudličky v sýrové omáčce se šunkou, těstoviny fussili (1a,3,7)
    • 4)Tvarohové knedlíky s žahourem z lesního ovoce a zakysanou smetanou (1a,3,7)
    • 5)Těstovinový salátek s francouzským dresinkem, zeleninou, tuňákem, vejcem a mladou cibulkou (1a,3,4,7)

    Pátek : Mexická fazolová (1a)

    • 1)Kuřecí steak zapečený třemi druhy sýra (eidam, hermelín, niva) pečené sedlácké brambory, tatarka (bezlepkové,7)
    • 2)Krkonošský hovězí gulášek (slanina, houby), houskový knedlík (1a,3,7)
    • 3)Katův šleh z vepřového masa s čerstvou zeleninou a klobásou, rýže (1a)
    • 4)Čočka na kyselo, opečený salám, sázené vejce, smažená cibulka, okurek, chléb (1a,3)
    • 5)Těstovinový salátek s francouzským dresinkem, zeleninou, tuňákem, vejcem a mladou cibulkou (1a,3,4,7)

     

     

    Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

    Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

Rezervace menu do restaurace není možná.

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).