Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

 

       

          Týden od : 17.2. – 21.2.2020              

Menu 1: 110,- Kč 

Menu 2,3,4,5 a salát : 95,- Kč 

 

 

 

Týdenní salát : Míchaný zeleninový salát se smaženým hermelínem a lehkým jogurtovým dresinkem, pečivo (1a,3,7)

Pondělí : Žampionový krém

  • 1)150g Mexická hovězí pánev s fazolemi, kukuřicí a zeleninou, sypané sýrem, bramboráčky (1a,3,7)
  • 2)Vepřová krkovička po cikánsku, rýže (1a)
  • 3)Kuřecí nudličky ve francouzské omáčce, těstoviny farfalle (1a,3,7)
  • 4)Krůtí kousky na houbách se smetanou, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 5)Bramborové nočky s rajčaty, cuketou, olivami a bazalkou, sypané parmezánem (1a,3,7)

Úterý : Fazolová s párkem (1a,3,7)

  • 1)150g Kuřecí prsíčko v sýrovém těstíčku, pečené brambory, majonézový dip s okurkem a červenou cibulkou, zelný salát s koprem (1a,3,7)
  • 2)Vepřové výpečky, kyselé zelí, bramborový knedlík (1a,3,7)
  • 3)Pečené filé mořské štiky podávané na anglické zelenině, vařené brambory (bezlepkové,4,7)
  • 4)Krůtí játra na cibulce, rýže, okurek (1a)
  • 5)Indonézský těstovinový salát s kuřecím masem, kápií, cibulkou, ananasem a žampióny (1a,3,7)

Středa : Špenátový krém s vejcem (1a,3,7)

  • 1)200g Vepřová pleskavice s čubricou, opečená paprika, toskánské brambory, ajvar (bezlepkové,3)
  • 2)Hovězí nudličky v liškové omáčce s houbami, rýže (1a)
  • 3)Vepřový řízek z kotletky v bylinkové strouhance, bramborová kaše, okurek (1a,3,7)
  • 4)Domažlické vepřové ragů zdobené směsí vajec, okurek a hrášku, těstoviny fusilli (1a,3,7)
  • 5)Čočka na kyselo s opečeným kabanosem a sázeným vejcem, okurek, chléb

Čtvrtek : Francouzská s mušličkami (1a,3)

  • 1)200g Smažené kuřecí stripsy, mačkané brambory s máslem, coleslaw (1a,3,7)
  • 2)Debrecínský vepřový gulášek, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 3)Hovězí nudličky sweet and sour (kápie, ananas, mrkev), rýže (bezlepkové,6)
  • 4)Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce s pórkem a italskou šunkou podávané na těstovinách tagliatelle, sypané parmezánem (1a,3,7)
  • 5)Tvarohové palačinky s pařížským krémem a ořechy (1a,3,7)

Pátek : Boršč (1a,7,9)

  • 1)150g Lazaně s vepřovým ragů se sýrovou omáčkou ze 4 druhů sýra, rajčatovým sugo a sýrem (1a,3,7)
  • 2)Svíčková na smetaně zdobená brusinkami, houskový knedlík (1a,3,7,9,10)
  • 3)Pečené kuřecí stehýnko na česneku a bylinkách podávané na zeleninovém rizotu, zdobené polníčkem (bezlepkové)
  • 4)Zabijačkový gulášek (vepřové maso, játra, ledvinky, klobása, cibule, zelenina), žitný chléb (1a)
  • 5)Celerové řízky, šťouchané brambory, míchaný zelný salát (1a,3,7,9)

 

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).