Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

       

          Týden od : 25.5. – 29.5.2020              

Menu 1: 110,- Kč 

Menu 2,3,4,5 a salát : 95,- Kč 

 

 

VYZVEDNUTÍ MENU V RESTAURACI

Pro ty kteří by jsi chtěli jídlo objednat a vyzvednout v restauraci tak to bude možné a to po předběžné objednávce do 10 ti hodin na náš email adagiorestaurant@seznam.cz , objednávku vždy potvrdím, děkuji

Jídlo Vám pak vydají holky na baru.

Momentálně budeme vařit 4 druhy jídel a 1 týdenní salát, děkujeme za pochopení

POZOR!!! RESTAURACE JE V PROVOZU !!! MÁME OTEVŘENO

———————————————————————————————

Týdenní salát : César salát s kuřecím masem, dresinkem, krutony, slaninkou a parmezánem (1a,3,4,7,10)

Pondělí : Zeleninový krém s vejci (1a,3,7)

  • 1)150g Smažená kuřecí kapsa se šunkou a hermelínem, mačkané brambory s petrželkou, tatarka, míchaný zelný salátek (1a,3,7)
  • 2)Kuřecí prsíčko na žampiónech, rýže (1a)
  • 3)Segedínský gulášek se smetanou, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 4)Těstoviny penne s kuřecím masem a smetanovým špenátem, sypané parmezánem

 

Úterý : Fazolová s párkem (1a,3,7)

  • 1)200g Havířský vepřový kotlet s nivou a slaninkou, šťouchané brambory, majonézový dip s dijonskou hořčicí (1a,3,7)
  • 2)Pečené kuřecí stehýnko Adagio podávané na pečených bramborech se zeleninou (bezlepkové)
  • 3)Hovězí nudličky v liškové omáčce s hříbky, rýže (1a)
  • 4)Špagety ala carbonara (smetana, pancetta, vejce, česnek, petželka), sypané parmezánem

 

Středa : Kulajda (1a,3,7)

  • 1)200g Kuřecí smotky se slaninkou a chřestem v jemné křenové omáčce, americké brambory, kompot (1a,7)
  • 2)Krůtí výpečky, dušený špenát, bramborové nočky (1a)
  • 3)Kuřecí prsíčko z grilu podávané na zelených fazolkách, vařené brambory (bezlepkové)
  • 4)Tvarohové knedlíky se žahourem z lesního ovoce a čokoládou (1a,3,7)

 

Čtvrtek : Uzená s kroupami (1a)

  • 1)150g Medailónky vepřové panenky ve slaninovém kabátku podávané v omáčce demi glace se zeleným pepřem, gratinované brambory se smetanou a rozmarýnem (bezlepkové,7)
  • 2)Kuřecí prsíčko v kari omáčce, rýže (1a,7)
  • 3)Myslivecký hovězí gulášek s kapkou červeného vína a jalovce, chléb (1a)
  • 4)Zeleninový kuskus s pečenými kuřecími kousky a francouzským dresinkem (1a,3,7,10)

 

Pátek : Gulášová (1a)

  • 1)200g Vepřové ražničí s klobásou, cibulí a kápií, mačkané brambory s listovým špenátem, ďábelka
  • 2)Kuřecí řízek Kentucky (obalovaný v cornflakes), bramborová kaše, okurek (1a,3,7)
  • 3)Svíčková na smetaně zdobená brusinkami, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 4)Krůtí játra na cibulce, rýže, okurek (1a,3,7)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).