Denní menu

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

       

          Týden od :3.8. – 7.8.2020              

Menu 1: 110,- Kč 

Menu 2,3,4,5 a salát : 95,- Kč 

 

 

VYZVEDNUTÍ MENU V RESTAURACI

Pro ty kteří by jsi chtěli jídlo objednat a vyzvednout v restauraci tak to bude možné a to po předběžné objednávce do 10 ti hodin na náš email adagiorestaurant@seznam.cz , objednávku vždy potvrdím, děkuji

Jídlo Vám pak vydají holky na baru.

 


Týdenní salát : Míchané lístky salátů se zeleninou, rukolou, jemným česnekovým dipem, šunkou, hermelínem, sázeným vejcem a krutony

Pondělí : Hrachová s párkem (1a)

  • 1)150g Smažená kuřecí kapsa se šunkou a čedarem, mačkané brambory s máslem, okurkový salát, tatarka (1a,3,7)
  • 2)Srbské rizoto s vepřovým masem a sýrem, okurek (1a,7)
  • 3)Těstoviny penne s rajčatovým pestem, čerstvým špenátem, restovanou pancettou a kuřecími kousky, sypané parmezánem (1a,3,7)
  • 4)Hovězí pečeně po valašsku (kopr, houby, smetana), houskový knedlík (1a,3,7)

Úterý : Kozí brada (1a,7)

  • 1)150g Smažený sýrový špíz, mačkané brambory s pažitkou, ďábelka, míchaný zelný salátek (1a,3,7)
  • 2)Vepřové výpečky, hlávkové zelí se špekem, houskový knedlík (1a,3a7)
  • 3)Kuřecí prsíčko ve slaninovém kabátku, švestková omáčka, pečené brambory (bezlepkové)
  • 4)Pečené kuřecí stehýnko podávané na těstovinovém salátku se zeleninou (1a,3a7)

Středa : Francouzská s mušličkami (1a,3)

  • 1)150g Vepřové nudličky z pečínky v houbovém ragů s červenou cibulkou a zakysanou smetanou, krokety (1a,3,7)
  • 2)Neapolské špagety s vepřovým masem a hráškem v rajčatové omáčce, sypané sýrem (1a,3,7)
  • 3)Krůtí čína podávaná na rýžových nudlích (zelí, mrkev, kápie, bambus, zázvor, houby, pórek, koriandr) (bezlepkové,6)
  • 4)Fazolky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory (1a,3,7)

Čtvrtek : Maďarská fazolačka s vepřovým masem, klobásou, paprikou a bramborem (1a)

  • 1)250g Pečený pstruh ve slaninovém kabátku s citrónovým pepřem podávaný na mačkaných bramborech s čerstvým špenátem (1a,4)
  • 2)Hovězí nudličky po zbojnicku (cibule, žampión, slanina, kápie), rýže (1a)
  • 3)Kuřecí steak v sýrové omáčce ovoněné dobromyslem, pečené brambory (1a,7)
  • 4)Čočka na kyselo s opečeným salámem, opečená cibulka, okurek, chléb (1a,3,7)

Pátek :  Boršč (1a,7,9)

  • 1)150g Vepřová panenka z grilu, teplá anglická zelenina na másle, vařené brambory s pažitkou, majonézový dip s okurkem, cibulkou a česnekem (bezlepkové)
  • 2)Krkonošský hovězí gulášek (houby, slanina), houskový knedlík (1a,3,7)
  • 3)Kuřecí rizotko se zeleninou, (mrkev, hrášek, kukuřice, paprika, pórek, brokolice) sypané sýrem (1a,7)
  • 4)Švestkové bramborové knedlíčky přelité máslem a sypané kakaem s cukrem (1a,3,7)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

 

Je nám líto ale z kapacitních důvodů nepřijímáme nové firmy a zákazníky pro rozvoz denního menu. Děkujeme za pochopení.

Rezervace menu:

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).