Týden od : 1.3. – 5.3.2021
Menu 1: 119,- Kč
Menu 2,3,4,salát : 99,- Kč
Jídlo sebou,
objednávky do 9ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511 moc děkujeme za podporu !!! 🙂
Objednávku emailem vám vždy potvrdím…
Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511, díky
Pondělí : Brokolicový krém (1a,7)
- 1)200g Smažený sýrový špíz (eidam, hermelín), mačkané brambory s máslem a petrželkou, míchaný zelný salátek, tatarka (1a,3,7)
- 2)Italské kuřecí rizotko s rajčátky, cuketou, žampióny, kápií a petrželkou, sypané parmezánem (bezlepkové)
- 3)Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1a,3,7,9,10)
- 4)Těstovinový salátek s jogurtovo-majonézovým dresinkem, vařeným vejcem, tuňákem a zeleninou (rajče, okurek, paprika, ledový salát, brokolice, mrkev, petrželka) (1a,3,4,7)
Úterý : Francouzská s mušličkami (1a,3)
- 1)200g Norský losos na citrónovém pepři, teplá baby karotka s brokolicí na másle, vařené brambory (bezlepkové, 4,7)
- 2)Bramborové knedlíky s uzeným masem podávané na kyselém zelí se špekem (1a,3)
- 3)Kuřecí prsíčko zapečené s olomouckým syrečkem a slaninkou, rýže (1a)
- 4)Těstovinový salátek s jogurtovo-majonézovým dresinkem, vařeným vejcem, tuňákem a zeleninou (rajče, okurek, paprika, ledový salát, brokolice, mrkev, petrželka) (1a,3,4,7)
Středa : Zelňačka s klobásou (1a,7)
- 1)180g Mix gril (kuřecí, vepřové, hovězí) s opečeným ježkem, omáčka demi-glace s portským vínem, mačkané brambory s čerstvým špenátem, ďábelka (bezlepkové)
- 2)Pečené kuřecí stehýnko podávané na zeleninové paelle s grilovanou zeleninou a kari (cuketa, kápie, žampión, cibulka) (bezlepkové)
- 3)Kuřecí prsíčko v omáčce quattro formaggi (4sýry), těstoviny farfalle (1a,3,7)
- 4)Těstovinový salátek s jogurtovo-majonézovým dresinkem, vařeným vejcem, tuňákem a zeleninou (rajče, okurek, paprika, ledový salát, brokolice, mrkev, petrželka) (1a,3,4,7)
Čtvrtek : Fazolová s párkem
- 1)200g Smažené filé z aljašské tresky, bramborová kaše, zelný salátek s červenou řepou (1a,3,4,7)
- 2)Krůtí kousky v zelenině, rýže (bezlepkové)
- 3)Bryndzové halušky s uzeným masem, slaninou, špekem a petrželkou (1a,7)
- 4)Těstovinový salátek s jogurtovo-majonézovým dresinkem, vařeným vejcem, tuňákem a zeleninou (rajče, okurek, paprika, ledový salát, brokolice, mrkev, petrželka) (1a,3,4,7)
Pátek : Gulášová (1a)
- 1)200g Medailónky vepřové panenky ve smetanové omáčce z červeného pepře společně s restovanou slaninkou a cibulkou, pečené rozmarýnové brambory (1a,7)
- 2)Rozstřelený španělský ptáček (hovězí nudličky, okurek, párek, slanina, vejce, hořčice), rýže (1a)
- 3)Hrachová kaše s opečenou staročeskou klobásou, osmažená cibulka, žitný chléb, okurek (1a,1b)
- 4)Těstovinový salátek s jogurtovo-majonézovým dresinkem, vařeným vejcem, tuňákem a zeleninou (rajče, okurek, paprika, ledový salát, brokolice, mrkev, petrželka) (1a,3,4,7)
Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz