Denní menu

Přijímáme nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy. Veškeré info na email.adagiorestaurant@seznam.cz.

            Týden od : 18.1. – 22.1.2021              

Menu 1: 119,- Kč 

Menu 2,3,4,salát : 99,- Kč 

 

Jídlo sebou,

objednávky do 9ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511 moc děkujeme za podporu !!! 🙂

Objednávku emailem vám vždy potvrdím…

Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511, díky 


 

Pondělí : Zeleninová s vejci (1a,3,7)

  • 1)200g Pikantní masová směs (kuřecí, vepřové) s čerstvou zeleninou, kukuřicí a fazolemi, americké brambory, česnekový dip se zakysané smetany (bezlepkové,7)
  • 2)Kuřecí medailonky podávané na smetanovém rizotku se špenátem a parmskou šunkou, sypané parmezánem (1a,3,7)
  • 3)Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory (1a,3,7)
  • 4)Kuskusový salát se zeleninou, jogurtovo-bylinkový dip, kuřecí kousky v kari (1a,7)

 

Úterý : Kapustová s klobásou (1a)

  • 1)200g Přírodní filé z mořské štiky na másle a kmíně, bramborová kaše, míchaný zelný salát (bezlepkové,7)
  • 2)Špagety s boloňským ragů, sypané parmezánem a rukolou (1a,3,7,9)
  • 3)Krůtí výpečky na černém pivu, dušený špenát, bramborové nočky s osmaženou cibulkou (1a,3,7)
  • 4)Kuskusový salát se zeleninou, jogurtovo-bylinkový dip, kuřecí kousky v kari (1a,7)

 

Středa : Rajská s rýží (1a)

  • 1)200g Pečená a uzená krkovička, červené zelí s malinami, houskový a bramborový knedlík (1a,3,7)
  • 2)Vepřová roládka z pečínky plněná mletým masem s kápií a hráškem, rýže (1a,3)
  • 3)Hovězí kostky v mrkvi se smetanou, vařené brambory (1a,7)
  • 4)Kuskusový salát se zeleninou, jogurtovo-bylinkový dip, kuřecí kousky v kari (1a,7)

 

Čtvrtek : Řecká fazolová (1a)

  • 1)200g Medailóny z vepřové panenky z grilu podávané se zelenými fazolkami s pancettou, gratinované brambory se smetanou a česnekem (bezlepkové)
  • 2)Bramborové knedlíky s uzeným masem podávané s kyselým zelím se špekem (1a,3)
  • 3)Těstoviny penne ala peperonata (směs opečených paprik, rajčat, cibule, petrželky, bazalky) s kuřecími kousky, sypané parmezánem (1a,7)
  • 4)Kuskusový salát se zeleninou, jogurtovo-bylinkový dip, kuřecí kousky v kari (1a,7)

 

Pátek : Zeleninový boršč (1a,7)

  • 1)200g Smažený kuřecí řízek v bylinkové strouhance, mačkané brambory s máslem, okurek, tatarka
  • 2)Svíčková na smetaně zdobená brusinkami, houskový knedlík (1a,3,7,9,10)
  • 3)Pečené buřty na pivu, čočka na kyselo, žitný chléb (1a,1b)
  • 4)Kuskusový salát se zeleninou, jogurtovo-bylinkový dip, kuřecí kousky v kari (1a,7)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

    Přijímáme nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy.

Veškeré info na email.   adagiorestaurant@seznam.cz.

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

Rezervace menu do restaurace není možná.

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).