Denní menu

Přijímáme nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy. Veškeré info na email.adagiorestaurant@seznam.cz.

            Týden od : 29.11. – 3.12.2021              

Menu 1: 119,- Kč 

Menu 2,3,4,salát : 99,- Kč 

Menu vydáváme od 10:45 – 14:00

KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT) 

Objednávky na vyzvednutí do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, moc děkujeme 

Objednávku emailem vám vždy potvrdím…

Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511, díky 

 

Pondělí : Špenátová s vejci (1a,3,7)

  • 1)180g Vepřová kotletka s grilu, zelené fazolky se slaninkou, mačkané brambory s osmaženou cibulkou, dijonská majonéza (bezlepkové,3)
  • 2)Srbské rizoto s vepřovým masem a strouhaným sýrem, okurek (1a,7)
  • 3)Těstoviny penne aglio olio s pestem ze sušených rajčat, petrželkou, česnekem, chilli papričkami a kuřecími kousky, sypané parmezánem (1a,3,7)
  • 4)Míchané lístky salátů se zeleninou, bulgurem, červenými fazolemi a kuřecími kousky, farmářský jogurtový dresink s petrželkou, česnekem a cibulkou (1a,3,7)

Úterý : Bramborová (1a)

  • 1)150g Jelení gulášek na červeném víně, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 2)Smažený karbanátek, bramborová kaše s osmaženou cibulkou, okurek (1a,3,7)
  • 3)Pečené kuřecí stehýnko podávané na zeleninovém rizotu, okurek (bezlepkové)
  • 4)Míchané lístky salátů se zeleninou, bulgurem, červenými fazolemi a kuřecími kousky, farmářský jogurtový dresink s petrželkou, česnekem a cibulkou (1a,3,7)

Středa : Fazolová s párkem (1a,7)

  • 1)200g Skotské vejce v jemné cibulové omáčce, pečené toskánské brambory, mrkvový salát (1a,3,7)
  • 2)Krůtí kousky ve sladkokyselé chilli omáčce se zeleninou, rýže (bezlepkové)
  • 3)Špagety s kuřecími kousky v rajčatové omáčce s kukuřicí, sypané sýrem (1a,3,7)
  • 4)Míchané lístky salátů se zeleninou, bulgurem, červenými fazolemi a kuřecími kousky, farmářský jogurtový dresink s petrželkou, česnekem a cibulkou (1a,3,7)
  • 5)Bramborové šišky s máslem, mákem a cukrem (1a,3,7)

Čtvrtek : Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi (1a,3)

  • 1)150g Hovězí nudličky s cibulí, slaninou a houbami, rýže, zelný salát s koprem (1a,3,7)
  • 2)Trhané vepřové maso, staročeské kyselé zelí, vařené brambory (bezlepkové)
  • 3)Zapékané těstoviny s uzeným masem, vejci a uzeným sýrem, okurek (1a,3,7)
  • 4)Míchané lístky salátů se zeleninou, bulgurem, červenými fazolemi a kuřecími kousky, farmářský jogurtový dresink s petrželkou, česnekem a cibulkou (1a,3,7)

Pátek : Boršč (1a,7)

  • 1)200g Havířský kuřecí steak s nivou, žampióny a slaninou, opékané brambory, majonézový dip s okurkem a cibulkou (bezlepkové,3,7)
  • 2)Smažené rybí filé, bramborový salát s jogurtovou majonézou (1a,3,4,7)
  • 3)Chilli con carne z mletého masa se zeleninou, slaninou, fazolemi a kukuřicí, žitný chléb (1a,1b)
  • 4)Míchané lístky salátů se zeleninou, bulgurem, červenými fazolemi a kuřecími kousky, farmářský jogurtový dresink s petrželkou, česnekem a cibulkou (1a,3,7)

    Přijímáme nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy.

Veškeré info na email.   adagiorestaurant@seznam.cz.

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

Rezervace menu do restaurace není možná.

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).