Denní menu

Přijímáme nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy. Veškeré info na email.adagiorestaurant@seznam.cz.

            Týden od : 1.3. – 5.3.2021              

Menu 1: 119,- Kč 

Menu 2,3,4,salát : 99,- Kč 

 

Jídlo sebou,

objednávky do 9ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511 moc děkujeme za podporu !!! 🙂

Objednávku emailem vám vždy potvrdím…

Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511, díky 


 

Pondělí : Brokolicový krém (1a,7)

  • 1)200g Smažený sýrový špíz (eidam, hermelín), mačkané brambory s máslem a petrželkou, míchaný zelný salátek, tatarka (1a,3,7)
  • 2)Italské kuřecí rizotko s rajčátky, cuketou, žampióny, kápií a petrželkou, sypané parmezánem (bezlepkové)
  • 3)Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1a,3,7,9,10)
  • 4)Těstovinový salátek s jogurtovo-majonézovým dresinkem, vařeným vejcem, tuňákem a zeleninou (rajče, okurek, paprika, ledový salát, brokolice, mrkev, petrželka) (1a,3,4,7)

Úterý : Francouzská s mušličkami (1a,3)

  • 1)200g Norský losos na citrónovém pepři, teplá baby karotka s brokolicí na másle, vařené brambory (bezlepkové, 4,7)
  • 2)Bramborové knedlíky s uzeným masem podávané na kyselém zelí se špekem (1a,3)
  • 3)Kuřecí prsíčko zapečené s olomouckým syrečkem a slaninkou, rýže (1a)
  • 4)Těstovinový salátek s jogurtovo-majonézovým dresinkem, vařeným vejcem, tuňákem a zeleninou (rajče, okurek, paprika, ledový salát, brokolice, mrkev, petrželka) (1a,3,4,7)

Středa : Zelňačka s klobásou (1a,7)

  • 1)180g Mix gril (kuřecí, vepřové, hovězí) s opečeným ježkem, omáčka demi-glace s portským vínem, mačkané brambory s čerstvým špenátem, ďábelka (bezlepkové)
  • 2)Pečené kuřecí stehýnko podávané na zeleninové paelle s grilovanou zeleninou a kari (cuketa, kápie, žampión, cibulka) (bezlepkové)
  • 3)Kuřecí prsíčko v omáčce quattro formaggi (4sýry), těstoviny farfalle (1a,3,7)
  • 4)Těstovinový salátek s jogurtovo-majonézovým dresinkem, vařeným vejcem, tuňákem a zeleninou (rajče, okurek, paprika, ledový salát, brokolice, mrkev, petrželka) (1a,3,4,7)

Čtvrtek : Fazolová s párkem

  • 1)200g Smažené filé z aljašské tresky, bramborová kaše, zelný salátek s červenou řepou (1a,3,4,7)
  • 2)Krůtí kousky v zelenině, rýže (bezlepkové)
  • 3)Bryndzové halušky s uzeným masem, slaninou, špekem a petrželkou (1a,7)
  • 4)Těstovinový salátek s jogurtovo-majonézovým dresinkem, vařeným vejcem, tuňákem a zeleninou (rajče, okurek, paprika, ledový salát, brokolice, mrkev, petrželka) (1a,3,4,7)

Pátek : Gulášová (1a)

  • 1)200g Medailónky vepřové panenky ve smetanové omáčce z červeného pepře společně s restovanou slaninkou a cibulkou, pečené rozmarýnové brambory (1a,7)
  • 2)Rozstřelený španělský ptáček (hovězí nudličky, okurek, párek, slanina, vejce, hořčice), rýže (1a)
  • 3)Hrachová kaše s opečenou staročeskou klobásou, osmažená cibulka, žitný chléb, okurek (1a,1b)
  • 4)Těstovinový salátek s jogurtovo-majonézovým dresinkem, vařeným vejcem, tuňákem a zeleninou (rajče, okurek, paprika, ledový salát, brokolice, mrkev, petrželka) (1a,3,4,7)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

    Přijímáme nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy.

Veškeré info na email.   adagiorestaurant@seznam.cz.

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

Rezervace menu do restaurace není možná.

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).