Denní menu

Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy příjímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz Děkuji za pochopení

        

KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT) 

Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme 

Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511

Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy přijímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz

Děkuji za pochopení

___________________________________________________________________________________________________________________________

Menu na týden od 1.12. – 5.12.2025

  1. Menu č.1 – 150,-

  2. Menu č.2 – 130,-

  3. Menu č.3 – 130,-

  4. Menu č.4 – 130,-

  5. Menu č.5 130,-

Menu vydáváme od 10:45 – 14:00     

Pondělí : Čočková s párkem (1a,3,7)

  • 1)Přírodní kuřecí závitek se šunkou a nivou, pečené toskánské brambory, zelný salátek s koprem (1a,7)
  • 2)Krůtí kousky v zelenině, rýže (bezlepkové)
  • 3)Bramborové nočky se sýrovou omáčkou s čedarem, kuřecími kousky a jalapeňo papričkou, sypané parmezánem (1a,3,7)
  • 4)Fazolky na kyselo, vařené vejce, vařené brambory (1a,3,7)
  • 5)Těstovinový salátek se zeleninou, jogurtovo-majonézový dresinkem s dijónskou hořčicí, tuňákem, červenou cibulkou, černými olivami a vejcem (1a,3,4,7)

Úterý : Kuřecí vývar s nudlemi a masem (1a,3,7)

  • 1)Smažený sýrový špíz (eidam, hermelín), vařené brambory s pažitkou, tatarka (1a,3,7)
  • 2)Kuřecí nudličky Kung – pao (zelí, chilli paprička, arašídy, zázvor, jarní cibulka), kari rýže (bezlekové)
  • 3)Domácí sekaná pečeně, dušená kapusta, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 4)Pikantní fazolový guláš s vepřovým masem, slaninou a chilli papričkou, chléb (1a,3,7)
  • 5)Těstovinový salátek se zeleninou, jogurtovo-majonézový dresinkem s dijónskou hořčicí, tuňákem, červenou cibulkou, černými olivami a vejcem (1a,3,4,7)

Středa : Špenátový krém s vejci (1a,3,7)

  • 1)Medailonky vepřové panenky z grilu ve smetanové omáčce z červeného pepře, pečené sedlácké brambory (1a)
  • 2)Pečené kuřecí stehýnko podávané na španělské paelle s grilovanou zeleninou, rajčaty a kari (bezlepkové)
  • 3)Hovězí kousky v mrkvi se smetanou, vařené brambory (1a,7)
  • 4)Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 5)Těstovinový salátek se zeleninou, jogurtovo-majonézový dresinkem s dijónskou hořčicí, tuňákem, červenou cibulkou, černými olivami a vejcem (1a,3,4,7)

Čtvrtek : Kulajda (1a,3,7)

  • 1)Dančí zvěřinový gulášek na červeném víně, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 2)Zapékané těstoviny s vepřovým trhaným barbecue, vejci a sýrem, okurek (1a,3,7)
  • 3)Kuřecí prsíčko zapečené se šunkou, sýrem a hermelínem, pečené rozmarýnové brambory, tatarka (bezlepkové,7)
  • 4)Kachní jatýrka na cibulce, šunková rýže, okurek (1a,3,7)
  • 5)Těstovinový salátek se zeleninou, jogurtovo-majonézový dresinkem s dijónskou hořčicí, tuňákem, červenou cibulkou, černými olivami a vejcem (1a,3,4,7)

Pátek : Boršč (1a,3,7)

  • 1)Vepřový pfeffer steak z kotletky se sázeným vejcem a slaninovým chipsem podávaný v pepřové omáčce, šťouchané brambory se smaženou cibulkou, slaninou a petrželkou, slaninová majo (1a,3)
  • 2)Čínské nudle se zeleninou a kuřecím stehenním masem (zelí, mrkev, paprika, mladá cibulka, koriandr)(1a,6)
  • 3)Filírovaná vepřová panenka (sous –vide) podávaná na italském špenátovém rizotu, sypané parmezánem  
  • 4)Pečený bůček po staročesku, kyselé zelí, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 5)Těstovinový salátek se zeleninou, jogurtovo-majonézový dresinkem s dijónskou hořčicí, tuňákem, červenou cibulkou, černými olivami a vejcem (1a,3,4,7)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

Rezervace menu do restaurace není možná.

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).