Denní menu

Je nám líto ale momentálně Nepřijímáme nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy. Případné info na email.adagiorestaurant@seznam.cz.

        

KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT) 

Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme 

Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511, díky 

Momentálně nepřijímáme nové zákazníky pro rozvoz menu, omlouvám se …

___________________________________________________________________________________________________________________________

Menu na týden od 28.4. – 2.5.2025

  1. Menu č.1 – 150,-

  2. Menu č.2 – 130,-

  3. Menu č.3 – 130,-

  4. Menu č.4 – 130,-

  5. Menu č.5 130,-

Menu vydáváme od 10:45 – 14:00

     

Pondělí : Zeleninová s vejci (1a,3,7)

  • 1)Smažená kuřecí kapsa s hermelínem, šťouchané brambory se slaninkou, smaženou cibulkou a petrželkou, ďábelka (1a,3,7)
  • 2)Kuřecí kung – pao (zelí, paprika, chilli, arašídy, jarní cibulka), rýže (bezlepkové)
  • 3)Vepřové nudličky Stroganoff (žampión, okurky, šalotka, protlak, hořčice, smetana, víno), těstoviny
  • 4)Hamburská vepřová kýta se šunkou a okurkem, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 5)Lístky salátů s rajčátky, tzaziki dresinkem a balkánskými kuřecími nudličkami v jogurtu, pita chléb (1a,7)

Úterý : Bramborová (1a,7)

  • 1)Pečený pstruh podávaný s máslovou baby karotkou, mačkané brambory s čerstvým špenátem (1a,4,7)
  • 2)Zapečený kuřecí steak se šunkou a sýrem, pečené sedlácké brambory, tatarka (bezlepkové,7)
  • 3)Halušky s kyselým zelím, slaninou, uzeným masem a špekem (1a)
  • 4)Fazolový gulášek s vepřovým masem, paprikovou klobásou a chilli, chléb (1a)
  • 5)Lístky salátů s rajčátky, tzaziki dresinkem a balkánskými kuřecími nudličkami v jogurtu, pita chléb (1a,7)  

Středa : Francouzská s mušličkami (1a)

  • 1)Smažený holandský řízek, bramborová kaše, zelný salátek s mrkví (1a,3,7)
  • 2)Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík (1a,3,7
  • 3)Špagety s boloňským ragů, sypané parmezánem (1a,3,7)
  • 4)Pečené rybí filé podávané na čočkovém kari, brambůrky grenaille (bezlepkové,4)
  • 5)Lístky salátů s rajčátky, tzaziki dresinkem a balkánskými kuřecími nudličkami v jogurtu, pita chléb (1a,7)

 

Čtvrtek : Státní svátek – Zavřeno

 

Pátek : Frankfurtská (1a)

  • 1)Přírodní vepřová kotletka na grilu v podávaná se sázeným vejcem a opečenou slaninou, vařené brambory s mladou cibulkou, majonézový dip s okurkem a šalotkou (bezlepkové,3,7)
  • 2)Bramborové knedlíky s uzeným masem podávané s kyselým zelím (1a)
  • 3)Zapékané těstoviny s kuřecím masem, špenátem, slaninou, vejci a sýrem, okurek (1a,3,7)
  • 4)Vepřová játra na cibulce, rýže, okurek (1a)
  • 5)Lístky salátů s rajčátky, tzaziki dresinkem a balkánskými kuřecími nudličkami v jogurtu, pita chléb (1a,7)

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.

 

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

Rezervace menu do restaurace není možná.

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).