Denní menu

Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy příjímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz Děkuji za pochopení

        

KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT) 

Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme 

Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511

Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy přijímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz

Děkuji za pochopení

___________________________________________________________________________________________________________________________

Menu na týden od 15.9. – 19.9.2025

  1. Menu č.1 – 150,-

  2. Menu č.2 – 130,-

  3. Menu č.3 – 130,-

  4. Menu č.4 – 130,-

  5. Menu č.5 130,-

Menu vydáváme od 10:45 – 14:00     

Pondělí : Brokolicový krém (1a,7)

  • 1)Kuřecí prsíčko Caprese zapečené s bazalkovým pestem, rajčátky a mozzarellou, pečené toskánské brambory, pažitkový dip s česnekem (bezlepkové,7)
  • 2)Vepřová kotletka z grilu po cikánsku, rýže (1a)
  • 3)Maďarský kuřecí perkelt s čerstvou zeleninou a slzou zakysané smetany, těstoviny fusilli (1a,3,7)
  • 4)Segedínský gulášek se smetanou, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 5)Těstovinový salátek se zeleninou (salát, rajče, okurek, kukuřice, hrášek) s jogurtovo-majonézovým dresinkem a smaženými kuřecími stripsy, zdobený mladou cibulkou (1a,3,7)

Úterý : Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1a,3)

  • 1)Medailónky vepřové panenky z grilu podávané s máslovou baby karotkou, vařené brambory s petrželkou, hanácký salát z červeného zelí s jablky (bezlepkové,7)
  • 2)Maminčino kuřecí stehýnko podávané na těstovinách s játrou, žampióny a petrželkou (1a,3)
  • 3)Kuřecí nudličky chop suey (mrkev, paprika, cuketa, zelí, řapík, jidáš.ucho, česnek, zázvor), rýže se sezamem (bezlepkové)
  • 4)Pikantní fazolový gulášek s vepřovým masem, jalapeňo papričkou a slaninkou, chléb
  • 5)Těstovinový salátek se zeleninou (salát, rajče, okurek, kukuřice, hrášek) s jogurtovo-majonézovým dresinkem a smaženými kuřecími stripsy, zdobený mladou cibulkou (1a,3,7)

Středa : Valašská kyselice s houbami a uzeným masem (1a,7)

  • 1)Smažená kuřecí kapsa se sýrem gouda, mačkané brambory s máslem a smaženou cibulkou, ďábelka (1a,3,7)
  • 2)Moravský vrabec, hlávkové zelí, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 3)Špagety s boloňským ragů, sypané parmezánem a rukolou (1a,3,7)
  • 4)Přírodní rybí filé, čočkové kari z černé čočky beluga, pečené grenaile s petrželkovým olejem (bezlepkové,4)
  • 5)Těstovinový salátek se zeleninou (salát, rajče, okurek, kukuřice, hrášek) s jogurtovo-majonézovým dresinkem a smaženými kuřecími stripsy, zdobený mladou cibulkou (1a,3,7)

Čtvrtek : Boršč (1a,3,7)

  • 1)Kuřecí steak z grilu zapečený se šunkou a sýrem, pečené bylinkové brambory, ďábelka (bezlepkové,7)
  • 2)Rozstřelený španělský ptáček (hovězí, párek, vejce, slanina, okurek, hořčice), rýže (1a,3,10)
  • 3)Těstoviny penne s omáčkou quattro formaggi se šunkou a parmezánem (1a,3,7)
  • 4)Zabijačkový gulášek (vepř.plec, játra, ledvinky, srdce, klobása), houskový knedlík (1a,3,7)
  • 5)Těstovinový salátek se zeleninou (salát, rajče, okurek, kukuřice, hrášek) s jogurtovo-majonézovým dresinkem a smaženými kuřecími stripsy, zdobený mladou cibulkou (1a,3,7)

Pátek : Havířská fazolačka (1a)

  • 1)Pikantní vepřové nudličky se zeleninou, fazolemi a kukuřicí, sypané sýrem, bramboráčky (1a,3,7)
  • 2)Jitrnicový a jelítkový prejt, kyselé zelí , vařené brambory (1a)
  • 3)Krůtí jatýrka na slanině s portským vínem, hrášková rýže, okurek (1a)
  • 4)Pečená kuřecí křidélka v barbecue omáčce podávané se salátkem coleslaw (bezlepkové)
  • 5)Těstovinový salátek se zeleninou (salát, rajče, okurek, kukuřice, hrášek) s jogurtovo-majonézovým dresinkem a smaženými kuřecími stripsy, zdobený mladou cibulkou (1a,3,7)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

Rezervace menu do restaurace není možná.

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).