KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT)
Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme
Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511
Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy přijímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz
Děkuji za pochopení
___________________________________________________________________________________________________________________________
Menu na týden od 10.11. – 14.11.2025
-
Menu č.1 – 150,-
-
Menu č.2 – 130,-
-
Menu č.3 – 130,-
-
Menu č.4 – 130,-
-
Menu č.5 – 130,-
Menu vydáváme od 10:45 – 14:00
Pondělí : Hrachová s uzeninou (1a)
- 1)Smažená kuřecí kapsa plněná hermelínem, mačkané brambory s máslem, tatarka (1a,3,7)
- 2)Kuřecí prsíčko v žampiónové omáčce se smetanou, těstoviny fusilli (1a,3,7)
- 3)Krůtí nudličky ve sladkokyselé chilli omáčce se zeleninou, rýže (bezlepkové)
- 4)Debrecínský vepřový gulášek, houskový knedlík (1a,3,7)
- 5)Míchaný zeleninový salátek s kuskusem, filírovanou vepřovou panenkou a farmářským jogurtovým dipem s česnekem, šalotkou a petrželkou (1a,7)
Úterý : Boršč (1a)
- 1)Kuřecí prsíčko Caprese zapečené s bazalkovým pestem, rajčátky a mozzarellou, zeleninová rýže, zelný salátek s červenou řepou (bezlepkové)
- 2)Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (1a,3,7)
- 3)Pečené kuřecí stehýnko ala bažant, bramborová kaše (1a,7)
- 4)Jelení ragů na víně s kořenovou zeleninou, těstoviny fusilli (1a,3,7)
- 5)Míchaný zeleninový salátek s kuskusem, filírovanou vepřovou panenkou a farmářským jogurtovým dipem s česnekem, šalotkou a petrželkou (1a,7)
Středa : Kulajda (1a,3,7)
- 1)Pečený norský losos, teplá anglická zelenina na másle, pečené toskánské brambory (bezlepkové,4,7)
- 2)Zapékané francouzské brambory s uzeným masem, vejci a sýrem, okurek (bezlepkové,3,7)
- 3)Bramborové knedlíky s uzeným masem a smaženou cibulkou podávané s kyselým zelím (1a,3,7)
- 4)Staročeský kroupový kuba s houbami a pečenými krůtími kousky na česneku (1a)
- 5)Míchaný zeleninový salátek s kuskusem, filírovanou vepřovou panenkou a farmářským jogurtovým dipem s česnekem, šalotkou a petrželkou (1a,7)
Čtvrtek : Uzená s kroupami (1a)
- 1)Pečené králičí stehýnko na slanině, dušený špenát, bramborový knedlík (1a,7)
- 2)Hovězí nudličky s teriyaki omáčkou, asijskou zeleninou, bambusem a koriandrem, kari rýže (bezlepkové,6)
- 3)Smažená vepřová játra, vařené brambory s pažitkou, tatarka (1a,3,7)
- 4)Alpský kynutý knedlík s povidly ve vanilkové omáčce, sypaný mákem s cukrem (1a,3,7)
- 5)Míchaný zeleninový salátek s kuskusem, filírovanou vepřovou panenkou a farmářským jogurtovým dipem s česnekem, šalotkou a petrželkou (1a,7)
Pátek : Frankfurtská (1a)
- 1)Smažený kuřecí řízek obalovaný v kukuřičné strouhance, šťouchané brambory se slaninou a smaženou cibulkou, okurek, tatarka (1a,3,7)
- 2)Bryndzové halušky s uzeným masem, slaninou, špekem a pažitkou (1a,3,7)
- 3)Kuřecí medailónky podávané na italském rajčatovém rizotu se sušenými rajčátky a špenátem, sypané parmezánem a polníčkem (bezlepkové,7)
- 4)Chilli con carne z mletého masa se zeleninou, fazolemi, kukuřicí a slaninou, chléb (1a)
- 5)Míchaný zeleninový salátek s kuskusem, filírovanou vepřovou panenkou a farmářským jogurtovým dipem s česnekem, šalotkou a petrželkou (1a,7)
Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz
Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.
Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.