KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT)
Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme
Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511
Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy přijímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz
Děkuji za pochopení
___________________________________________________________________________________________________________________________
Menu na týden od 15.12. – 2.1.2026
-
Menu č.1 – 150,-
-
Menu č.2 – 130,-
-
Menu č.3 – 130,-
-
Menu č.4 – 130,-
-
Menu č.5 – 130,-
Menu vydáváme od 10:45 – 14:00
Pondělí : Hrachová s uzeninou (1a)
- 1)Filírovaná vepřová panenka sous vide podávaná s fazolky se slaninou, pečené toskánské brambory, česneková omáčka (bezlepkové)
- 2)Srbské rizoto s vepřovým masem a strouhaným sýrem, okurek (1a,7)
- 3)Bramborové nočky s kuřecím masem, rajčatovou omáčkou s bazalkou, ricottou, smetanou a strouhanou mozzarellou (1a,7)
- 4)Hamburská vepřová kýta (šunka, okurek), houskový knedlík (1a,3,7,9,10)
- 5)Těstovinový salátek s jogurtovou majonézou, zeleninou a pečeným kuřecím stehýnkem (čínské zelí, rajče, mrkev, brokolice, polníček) (1a,3,7)
Úterý : Kozí brada (1a,7)
- 1)Znojemská hovězí pečeně (slanina, špek, okurek), rýže, zelný salátek s červenou řepou (1a)
- 2)Vepřové výpečky na česneku, dušený špenát, bramborový knedlík (1a,3,7)
- 3)Kuřecí špíz se slaninou, cibulí a paprikou, sypaný sýrem, vařené brambory, tatarka (bezlepkové,7)
- 4)Špagety po uhlířsku se smetanou, vejci, slaninou, česnekem, petželkou a parmezánem (1a,3,7)
- 5)Těstovinový salátek s jogurtovou majonézou, zeleninou a pečeným kuřecím stehýnkem (čínské zelí, rajče, mrkev, brokolice, polníček) (1a,3,7)
Středa : Bramborová (1a)
- 1)Záhorácký závitek z pečínky s kyselým zelím, slaninou a jemnou hořčicovou omáčkou, vařené brambory (1a)
- 2)Kuřecí čína s asijskou zeleninou, bambusem a koriandrem, rýže (bezlepkové)
- 3)Staročeský hovězí gulášek zdobený křenem, houskový knedlík (1a,3,7)
- 4)Penne aglio olio s cuketou, chorizem, špenátem a kuřecím masem, sypané parmezánem (1a,3,7)
- 5)Těstovinový salátek s jogurtovou majonézou, zeleninou a pečeným kuřecím stehýnkem (čínské zelí, rajče, mrkev, brokolice, polníček) (1a,3,7)
Čtvrtek : Havířská fazolačka s klobásou (1a)
- 1)Pečené kachní stehýnko, červené zelí, houskový a bramborový knedlík (1a,3,7)
- 2)Masové karbenátky s italskou rajčatovou omáčkou s bazalkou, těstoviny farfalle (1a,3,7)
- 3)Pikantní vepřová játra na cibulce a slanině, hrášková rýže, okurek (1a)
- 4)Chilli con carne z mletého masa se zeleninou, fazolemi, slaninou a kukuřicí, chléb (1a)
- 5)Těstovinový salátek s jogurtovou majonézou, zeleninou a pečeným kuřecím stehýnkem (čínské zelí, rajče, mrkev, brokolice, polníček) (1a,3,7)
Pátek : Vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi (1a,3)
- 1)Smažený kuřecí řízek v kukuřičné strouhance, šťouchané brambory se smaženou cibulkou a slaninou, okurek, tatarka (1a,3,7)
- 2)Bramborové knedlíky s uzeninou a smaženou cibulkou, podávané na kyselém zelí (1a)
- 3)Kuřecí nudličky ve sladkokyselé chili omáčce se zeleninou, rýže (bezlepkové)
- 4)Čočka na kyselo, opečený salám, sázené vejce, chléb, okurek (1a,3)
- 5)Těstovinový salátek s jogurtovou majonézou, zeleninou a pečeným kuřecím stehýnkem (čínské zelí, rajče, mrkev, brokolice, polníček) (1a,3,7)
Týden od 22.12.- 26.12.2025
Pondělí : Květáková (1a,7)
- 1)Kuřecí prsíčko ADAGIO zapečené s rajčatovým sugo, šunkou, sýrem, hermelínem a žampióny, šťouchané brambory s petrželkou a smaženou cibulkou, tatarka (bezlepkové,7)
- 2)Vepřové nudličky v hořčico-tomatové omáčce s cibulí, paprikou, slaninou, česnekem a worcesterem, rýže (1a,10)
- 3)Kuřecí prsíčko v omáčce z modrého sýra, těstoviny fusilli (1a,3,7)
- 4)Farmařský salát s hořčico-medovým dresinkem s koprem, kuřecím masem a sázeným vejcem (pečené brambory, slanina, červená cibulka, polníček, špenát) (bezlepkové,10)
Úterý : Rajská s mušličkami (1a)
- 1)Přírodní vepřový závitek z kotletky se sýrem a klobásou, šunková rýže, čalamáda (1a,7)
- 2)Vepřové výpečky, kyselé zelí, bramborový knedlík (1a)
- 3)Smažený sýr, vařené brambory s pažitkou, tatarka (1a,3,7)
- 4)Farmařský salát s hořčico-medovým dresinkem s koprem, kuřecím masem a sázeným vejcem (pečené brambory, slanina, červená cibulka, polníček, špenát) (bezlepkové,10)
Středa : Vánoce – Zavřeno
Čtvrtek : 1.Svátek vánoční – zavřeno
Pátek : 2.Svátek vánoční – zavřeno
Týden od 29.12.- 2.1.2026
Pondělí : Zeleninový krém (1a,7)
- 1)Kuřecí prsíčko v sýrovém těstíčku, šťouchané brambory se smaženou cibulkou, slaninou a petrželkou, ďábelka (1a,3,7)
- 2)Kuřecí nudličky sweet and sour (mrkev, paprika, ananas), rýže (bezlepkové)
- 3)Segedínský gulášek se zakysanou smetanou, houskový knedlík (1a,3,7)
- 4)Míchaný zeleninový salátek se smaženým hermelínem, pikantním dresinkem a krutony (led.salát, rajče, okurek, paprika) (1a,3,7)
Úterý : Slezská zelňačka s klobásou (1a,7)
- 1)Kuřecí prsíčko z grilu podávané na anglické zelenině, vařené brambory (bezlepkové)
- 2)Penne aglio olio e peperoncino s kuřecím masem a parmezánem (1a,3,7)
- 3)Vepřové nudličky po zbojnicku (cibule, slanina, paprika, žampión), rýže (1a)
- 4)Míchaný zeleninový salátek se smaženým hermelínem, pikantním dresinkem a krutony (led.salát, rajče, okurek, paprika) (1a,3,7)
Středa : Silvestr – Zavřeno
Čtvrtek : Nový rok – Zavřeno
Pátek : 2.1.2026 – Zavřeno
Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz
Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.