Denní menu

Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy příjímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz Děkuji za pochopení

        

KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT) 

Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme 

Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511

Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy přijímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz

Děkuji za pochopení

___________________________________________________________________________________________________________________________

Menu na týden od 27.10. – 31.10.2025

  1. Menu č.1 – 150,-

  2. Menu č.2 – 130,-

  3. Menu č.3 – 130,-

  4. Menu č.4 – 130,-

  5. Menu č.5 130,-

Menu vydáváme od 10:45 – 14:00     

Pondělí : Podzimní zeleninová (1a,7)

  • 1)Vepřová panenka připravovaná metodou souse vide ve smetanové omáčce se zeleným pepřem, pečené kořeněné brambory (1a,7)
  • 2)Srbské rizotko s vepřovým masem a strouhaným sýrem, okurek (bezlepkové,7)
  • 3)Smažený hermelín se šunkou, šťouchané brambory se slaninou, smaženou cibulkou a pažitkou, tatarka (1a,3,7)
  • 4)Vepřová kýta po valašsku (smetana, houby, kopr), houskový knedlík (1a,3,7)
  • 5)Farmářský salát se sázeným vejcem, kuřecím masem a hořčicomedovo-koprovým dresinkem (pečené brambory, špenát, polníček, červená cibulka, slanina)(1a,3,7,10)

 

Úterý : Státní svátek – Zavřeno

 

Středa : Pórková s vejci a bramborem (1a,3,7)

  • 1)Pomalu pečené kuřecí prsíčko ve slaninovém kabátku v šalotkové omáčce se sušenými rajčátky a bylinkami, americké brambory (1a,7)
  • 2)Pečená vepřová krkovička na černém pivu s povidly, červené zelí s jablky, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 3)Kuřecí čína ze stehenního (zelí, mrkev, houby, bambus, zázvor, paprika, pórek, koriandr), kari rýže (bezlepkové)
  • 4)Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory (1a,3,7)
  • 5)Farmářský salát se sázeným vejcem, kuřecím masem a hořčicomedovo-koprovým dresinkem (pečené brambory, špenát, polníček, červená cibulka, slanina)(1a,3,7,10)

Čtvrtek : Mexická fazolová (1a)

  • 1)Vepřenky s cibulí, vařené brambory s pažitkou, majonézový dresink s dijónskou hořčicí (1a,3,10)
  • 2)Výpečky z králičích hřbetů, dušený špenát, bramborový knedlík (1a,3)
  • 3)Kuřecí prsíčko zapečené se sýrem a paprikášem, pečené brambory s kořenovou zeleninou a cibulí, tatarka (bezlepkové,7)
  • 4)Hrachová kaše, moravská uzená kýta, smažená cibulka, okurek, chléb (1a)
  • 5)Farmářský salát se sázeným vejcem, kuřecím masem a hořčicomedovo-koprovým dresinkem (pečené brambory, špenát, polníček, červená cibulka, slanina)(1a,3,7,10)

Pátek : Kapustová s klobásou (1a)

  • 1)Smažené kuřecí stehenní řízečky ovoněné česnekem, bramborová kaše, okurek (1a,3,7)
  • 2)Staročeský hovězí gulášek se slaninou, černým pivem a křenem, houskový knedlík (1a,3,7)
  • 3)Italské dýňové rizotko se šalvějí a filírovaným kuřecím prsíčkem, polníčkem a parmezánem (bezlepkové,7)
  • 4)Kuřecí paličky na paprice se smetanou, podávané s máslovými halušky (1a,7)
  • 5)Farmářský salát se sázeným vejcem, kuřecím masem a hořčicomedovo-koprovým dresinkem (pečené brambory, špenát, polníček, červená cibulka, slanina)(1a,3,7,10)

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

Rezervace menu do restaurace není možná.

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).