Denní menu

Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy příjímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz Děkuji za pochopení

        

KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT) 

Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme 

Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511

Nové firmy a zákazníky na rozvoz našich obědů v rámci Ostravy přijímáme pouze po domluvě na emailu adagiorestaurant@seznam.cz

Děkuji za pochopení

___________________________________________________________________________________________________________________________

Menu na týden od 17.11. – 21.11.2025

  1. Menu č.1 – 150,-

  2. Menu č.2 – 130,-

  3. Menu č.3 – 130,-

  4. Menu č.4 – 130,-

  5. Menu č.5 130,-

Menu vydáváme od 10:45 – 14:00     

Pondělí : Státní Svátek – Zavřeno

 

Úterý : Brokolicový krém (1a,7)

      1. Fílírovaná vepřová panenka (sous-vide) ve smetanové omáčce s nivou, špenátem a slaninou, pečené kořeněné brambory (1a,7)

      2. Kuřecí nudličky sweet and sour (mrkev, paprika,ananas), rýže (bezlepkové)

      3.Vepřové nudličky Stroganoff (víno, protlak, žampióny, okurek, hořčice, smetana, šalotka), těstoviny fusilli (1a,3,7)

      4.Hamburská vepřová kýta na smetaně se šunkou a okurkem, houskový knedlík (1a,3,7)

      5.César salát s kuřecím masem, dresinkem, slaninou, krutony a parmezánem (1a,3,4,7,10)

Středa : Slezská zelňačka s klobásou (1a,3,7)

      1.Smažený holandský řízek se sýrem, šťouchané brambory se smaženou cibulkou, máslem a pažitkou, tatarka

      2.Retro rizoto s mletým masem, rajčaty, mrkví, celerem, hráškem a petrželkou, sypané sýrem (bezlepkové)

      3.Bramborové nočky s omáčkou quattro formaggi se šunkou a parmezánem (1a,3,7)

      4.Buřt guláš s ostravskou klobásou, zeleninou, bramborami a kapkou červeného vína (1a)

      5.César salát s kuřecím masem, dresinkem, slaninou, krutony a parmezánem (1a,3,4,7,10)

Čtvrtek : Šumavské kyselo (1a,3,7)

      1.Znojemská hovězí pečeně (slanina, špek, okurek), hrášková rýže, salát s kysaného zelí s mrkví (1a)

      2.Vepřové výpečky, červené zelí s jablky, houskový knedlík (1a,3,7)

      3.Pečené kuřecí stehýnko ADAGIO podávané na pečených bramborech se zeleninou (bezlepkové)

      4.Penne aglio olio e peperoncino s čerstvým špenátem, kuřecími kousky a parmezánem (1a,3,7)

      5.César salát s kuřecím masem, dresinkem, slaninou, krutony a parmezánem (1a,3,4,7,10)

Pátek : Gulášová (1a)

      1.Smažené filé Tilápie, bramborový salát s jogurtovou majonézou (1a,3,4,7,10)

      2.Hovězí nudličky po tatarsku (protlak, okurek), rýže (1a)

      3.Krůtí gulášek na černém pivu s povidly, houskový knedlík (1a,3,7)

      4.Pečená kuřecí křidélka Barbecue podávané se salátkem coleslaw (bezlepkové)

      5.César salát s kuřecím masem, dresinkem, slaninou, krutony a parmezánem (1a,3,4,7,10

 

Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz

Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.

Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.

Prosíme o objednávání menu na rozvoz den dopředu nebo do 8mi hodin ráno jak telefonicky tak emailem, děkujeme

Rezervace menu do restaurace není možná.

Mobil: 775 722 511

Email: adagiorestaurant@seznam.cz

 

Veškerá jídla obsahují alergeny a jsou označeny číslem alergenu které obsahují.

Seznam alergenů k dispozici v restauraci, případně zde (PDF).